Fair Wear Friday: Odette

Laat ik voor Fair Wear Friday maar eens opnieuw een eigen maaksel uit de kast halen. Na de workshop in Kortrijk liep ik langs bij de Soldeur...

Laat ik voor Fair Wear Friday maar eens opnieuw een eigen maaksel uit de kast halen. Na de workshop in Kortrijk liep ik langs bij de Soldeur. Ik vond er nog een restje van die mooie stof van Lotte Martens, 75 cm om precies te zijn. te weinig voor wat ik in gedachten had. Maar zoals de verkoopster zei, ik zou vast iets anders vinden. Misschien iets met een kort mouwtje suggereerde ze.


Ze had gelijk. Zondag had ik na de bijeenkomst van Kleine Schaapjes zin om nog snel iets in elkaar te steken. Kwestie van de maandagblues te snel af te zijn. Het werd Odette, uit La Maison Victor (2017/mei-juni). Ik keek naar de maattabel, mat nog eens de lengte en ging aan de slag. 

Op maandag kon ik mijn t-shirt aan, ideale combinatie met een zwart rokje van Cora Kemperman trouwens. Ik had de tricot nog niet voorgewassen en ik moet zeggen dat het t-shirt wel wat ruim valt, niet zoals op de foto. Ondertussen herinnerde iemand me er via IG aan dat ik voor de Aster een maat kleiner had gemaakt en ik vermoed dat ik een volgende keer dat ook voor Odette ga doen (of zonder naadwaarde). Maar al bij al, heel blij met mijn nieuwe t-shirt. 

You Might Also Like

0 reacties