Aileas cardigan

Het voordeel van een naaiweekend is dat je iemand je telefoon kan geven en vragen om een paar foto's te nemen. Kelly van Ma vie en ver...

Het voordeel van een naaiweekend is dat je iemand je telefoon kan geven en vragen om een paar foto's te nemen. Kelly van Ma vie en vert nam de honneurs waar. De cardigan maakte deel uit van de KAL (knit-along) voor de derde verjaardag van de Ravelry groep voor Isabell Kraemer (lilalu3rdyearkal).

Mijn aileas cardigan is gewoonweg geweldig. Het patroon is heel slim opgebouwd met verkorte rijen. Isabell Kraemer heeft er een nieuwe fan bij. Ik koos wol van De Rerum Natura, Gilliat meer bepaald. Ik had vijf bollen nodig, dus eigenlijk viel dat ook wel mee van prijs, iets meer dan vijftig euro voor een warme vest. De wol is merino van schapen in de Franse Alpen en ook de andere stappen van het proces zijn volledig gedocumenteerd en op redelijke afstand verwerkt (Italië, Frankrijk, België). De wol was een plezier om mee te werken en het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik ze gebruik.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Weer een wol die op mijn verlanglijstje komt. En mooi vest trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen