Grijs

"Kan je eens zien of hier nu grijs zit?" Hij kijkt verbaasd, het is bijna sluitingsuur en er wacht nog een klant. Ik kom al jaren ...

"Kan je eens zien of hier nu grijs zit?" Hij kijkt verbaasd, het is bijna sluitingsuur en er wacht nog een klant. Ik kom al jaren in die kapperszaak en zie gewoon wie aan de beurt is. Ik heb geen voorkeur voor de ene kapper of de andere. De ene durft al wat meer knippen dan de ander en zo is het een goed evenwicht.

De vorige keer toen ik het vroeg had hij me nog gerustgesteld. Nu giechelde hij.

"Veel?", klink ik zenuwachtiger dan ik dacht. "Het is een boordje." Hij kijkt me aan via de spiegel om mijn reactie te peilen.

Ik knik. Ik had het al gezien zo in een flits of op een foto maar was niet zeker. Lichtinval enzo. Ik trek een grijns en haal mijn schouders op. Dat zal dan ook bij de 39 horen zeker?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Herkenbaar.... ( nu een jaartje verder, al een iets groter boordje en ik ben maar met henna in de weer gegaan, toch maar... )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laatst zei m'n tante dat ik zo'n grijsblauwe schijn op mijn haar heb. En ook dat dat zooo moooi is. Ik ben er effe niet goed van geweest...

    BeantwoordenVerwijderen