Ikea PS

Elke drie jaar contacteert Ikea designers voor een specifieke collectie, de PS collectie. Via Ikea-family kon ik een kijkje gaan nemen in h...

Elke drie jaar contacteert Ikea designers voor een specifieke collectie, de PS collectie. Via Ikea-family kon ik een kijkje gaan nemen in het atelier Coppens in Brussel. Ideaal om na het werk eens te gaan kijken. Ik maakte alleszins de fout om op voorhand iets te gaan eten, want ook daar had Ikea voor gezorgd.

Ik liep niet warm van alle ontwerpen. Ik zou nooit mijn slaapzak bij ikea kopen als ik weken ga kamperen om maar iets te zeggen, maar ik kan me wel inbeelden dat de slaapzak van pas komt op een festivalletje.

 Ik liep ook niet warm van de tuinmeubelen of de schommelstoelen, ik heb er simpelweg de plaats niet voor. De moodboard van de ontwerpers schreeuwde nochtans urban, nomad en freedom.
 Wil dat zeggen dat ik niks zag dat me kon bekoren? Nee, natuurlijk niet, ik zag lampen die ik zo in huis zou halen, bijzettafeltjes en bloempotten die ik wel een plaatsje kan geven.
En het leuke was ook wel om andere bloggers tegen het lijf te lopen. Ondertussen hebben zij vast al geblogd met betere beelden en is de collectie ook beschikbaar in de winkels. Het was een leuke avond en ik heb me nu al voorgenomen om de activiteiten wat beter in de gaten te houden.

You Might Also Like

0 reacties