WIPWednesday: puffin sweater

Toen ik de puffin sweater  op Kate Davies' blog zag, leed het geen twijfel. Ik ben er al efkes aan bezig, zo af en toe een beetje. Ik wi...

Toen ik de puffin sweater op Kate Davies' blog zag, leed het geen twijfel. Ik ben er al efkes aan bezig, zo af en toe een beetje. Ik wind de wol op van een bobijn en zocht al verschillende kleurcombinaties samen.

Ik had de trui mee naar het festival van de gelijkheid afgelopen weekend, zowel het lijf als de eerste mouw en tijdens de gesprekken breide ik verder.

Zondag deed ik een stand van zaken, ik breide de twee bollen op en zorgde meteen voor een nieuwe bol. Dus was het tijd om de tweede mouw op te zetten, ideaal als klein projectje om mee te nemen op de trein voor ik ging dansen. Niet dat ik "straks" meteen aan de kleuren kan beginnen. Het lijf moet nog een paar centimeter langer en bij de mouw ga ik nog wat moeten rekenen. Ik heb minder steken opgezet en ga dus moeten zien dat het uitkomt met het patroon. Maar het leek me voorlopig het handigst om maar te zorgen dat die tweede mouw even lang wordt.


You Might Also Like

0 reacties