Design your summer

"Wat een geweldige zomer heb jij gehad!" Ze maakten de opmerking los van elkaar en ik wou protesteren, maar ik zweeg. Ik vond gee...

"Wat een geweldige zomer heb jij gehad!" Ze maakten de opmerking los van elkaar en ik wou protesteren, maar ik zweeg. Ik vond geen argumenten. Ik ben niet op reis geweest, maar ik ben zelden thuis geweest. Ik ben voor mijn verlof gevallen en sukkelde met mijn arm, maar het heeft me niet tegengehouden om te doen wat ik gepland had. En meer. Ik denk aan theater aan zee en de Gentse feesten. Ik heb weinig gebreid en brei nog steeds beduidend minder dan ik gewoon ben. Maar ik lees veel meer boeken en ik geniet ervan.

Ik weet dat de herfst eigenlijk al begonnen is maar de zon is nog steeds van de partij. En de warmte die ik dit weekend mocht voelen. Ik voel me soms lastig dat ik weinig tijd in vriendschappen steek, omdat iedereen het druk heeft en ik me ook wel eens lastig in mijn vel voel om veel contact te zoeken. Maar ik kijk met volle goesting vooruit, de herfst wordt mooi. Ik heb nog wat cultuur gepland en ik hoop ook weer mijn arm ten volle te kunnen gebruiken. Sweater season is upon is! En ik hoop veel buiten te komen, warme chocomelk en stampen in de plassen. Wie doet mee?

You Might Also Like

2 reacties