Billie voor de man in mijn leven

Zonen09 heeft fantastische patronen voor jongens (en meisjes) en het was logisch dat ik eindelijk ook eens het t-shirtpatroon uittestte. I...

Zonen09 heeft fantastische patronen voor jongens (en meisjes) en het was logisch dat ik eindelijk ook eens het t-shirtpatroon uittestte. Ik ging voor een restje van de bootjesstof die ik bij Mon Depot kocht en combineerde het met blauw van Fragile, ook al bij MonDepot gekocht.
Ik koos voor het raglan model met een blauwe boord en daar heb ik blijkbaar geen foto van. Gisteren ging ik het afgeven, ik wou eerst de maat testen voor ik overga tot bandwerk. Hij zat in zijn blote buik in de zetel tv te kijken en deed het t-shirt aan zonder veel morren. Hij deed het niet meer uit en vroeg of tante Patricia bleef mee-eten (en of ik nog t-shirts wil maken, liefst met blauw zijn lievelingskleur.) Mijn hart smolt voor die vierjarige man van mijn leven.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Geweldig toch! Mijn zoon is net hetzelfde... geen grootse woorden, maar hij draagt alles met zoveel liefde en plezier dat ik zo een bandwerkje zou beginnen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor zo'n blije ontvanger ga je zeker nog meer stuks maken. Grappige print ook, doet direct 'petit bateau' denken (in de goede zin = degelijk)

    BeantwoordenVerwijderen