X-1

Echt, elk jaar beslis ik dat die feesten niks voor mij zijn. Te druk, te luid, te veel,... En elk jaar besluipen ze me en kan ik niet wachte...

Echt, elk jaar beslis ik dat die feesten niks voor mij zijn. Te druk, te luid, te veel,... En elk jaar besluipen ze me en kan ik niet wachten tot ze beginnen.


Toen ik vorige week over de St-Michielsbrug liep en de pontons zag liggen, wist ik het. Ze komen er aan en ze worden geweldig.


De evenementen op mijn Facebook zijn niet meer te tellen. Mijn agenda vult zich met opties. Ik kocht hier en daar ticketjes, niet te veel hield ik me voor. Maar toen ik gisteren mijn schema voor de geest haalde bleek het toch al meer dan gedacht. 
Een blij weerzien, plannen overlopen, informatie uitwisselen... Wie gaat naar waar en wanneer en wie wil nog mee naar.... Er kwamen nog wat extra's bij om misschien te doen, maar we gaan het rustig houden, wat doen we woensdag tussen vier en zes? Of donderdag om acht uur? en vooral gezelschap, want ook dat zijn feesten, samen zijn, mensen ontmoeten,...

You Might Also Like

3 reacties