WIPWednesday?

"Zeg het eens..," Het is spreekuur in de huisartspraktijk. Mijn vaste huisarts is met vakantie en ik denk dat de laatste keer dat ...

"Zeg het eens..," Het is spreekuur in de huisartspraktijk. Mijn vaste huisarts is met vakantie en ik denk dat de laatste keer dat ik deze dokter zag was toen ik nog een spuit nodig had voor Vietnam en hij me verzekerde dat ik van het land zou genieten. 

"Ik ben vanochtend gevallen en mijn rechterarm blijft pijn doen. Ik wil dat u me geruststelt..."
"Laat eens zien," hij pakt mijn arm en schudt het hoofd. "Ja, het is maar goed dat je bent gekomen, je kan je arm niet strekken en dit lukt ook niet." Zijn aanvankelijk scepticisme is vervangen door een frons. Hij probeert te achterhalen met de echo wat er scheelt, maar stuurt me om foto's. Hij is er de volgende dag zelf niet maar ik kan bij zijn collega terecht, al weet hij niet of hij het gast zien zitten om het terug om zijn plaats te duwen.
Zover komt het niet. Een klein barstje in mijn elleboog en een bloeduitstorting. "Maar er is niks te zien", zei de apotheker verbaasd toen ik uitlegde dat ik ook nog een draagband nodig had. Enkel een geschaafde knie, wat blauw in de palm van mijn hand en dat is het. Gestruikeld en gevallen. 
Zeker twee weken loop ik er zo bij. Dus voorlopig geen breien voor mij, knippen lukt niet en ook voor stikken zijn twee handen praktisch. Mijn plannen om de zolder te schilderen tijdens mijn verlof heb ik opgeborgen. Ik mag wel gaan werken, nog drie dagen en vergaderen zal zeker wel lukken. Twee weken geleden verstuikte ik mijn enkel, een mooie combinatie, maar het mag wel stoppen nu.

You Might Also Like

3 reacties

 1. Ach wat een pech... Snelle beterschap zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat is een domper! Na het vergaderen kan je je misschien lekker nestelen in de zetel met een goed boek??
  Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap! en goede Gentse feesten, warm, maar niet té, mooie voorstellingen en leuke ontmoetingen...

  BeantwoordenVerwijderen