Iris meets Charlie

Ken je dat? Dat ellenlange lijstje met patronen die je wil maken al dan niet met de stof die er bij hoort en op het moment dat er tijd is ka...

Ken je dat? Dat ellenlange lijstje met patronen die je wil maken al dan niet met de stof die er bij hoort en op het moment dat er tijd is kan je niet kiezen? Ik dus wel. En zoals zo vaak wordt het dan iets anders. In dit geval werden twee patronen uit dezelfde La Maison Victor gecombineerd: Iris en Charlie.

Iris is een jumpsuit met broekrok en Charlie is een jaren 70-rok. Het werd het bovenstuk van de Iris en de rok van Charlie.
In eerste instantie met de band van de rok maar dat rimpelde raar aan mijn poep. En dus werd het los getornd en bleek het perfect zonder band. 
Volgens mijn ma mag ik de voorkant de volgende keer gerust wat dieper uitsnijden maar ik had de naden al moeten loshalen, natuurlijk nadat het gevoerd was, om het gapen aan mijn oksels tegen te gaan. Te veel inkijk, zoals wel vaker maar nu was het extreem.
De stof komt van bij Mon Depot, ik herinner me het merk niet meer maar heb  die wel nog in twee soorten blauw gekocht, voor één of ander project, ja.

Dit is de ruguitsnijding en ik vind die wel mooi. De rits zit aan de zijkant wat wel handig is en nu ik het kleedje twee keer heb aangehad en het zien van een fantastische jumpsuit op Boomtown in jeans, overweeg ik een versie met broekrok of broek, ik ben er nog niet helemaal uit. Ook al twijfel ik of ik wel het jumpsuit type ben, maar dit lijfje staat me met de nodige aanpassingen wel.

You Might Also Like

0 reacties