GF16 Notes

"Wat ik niet wil, is zoals mijn moeder bij een vent moeten blijven omdat ze te weinig verdient." Twee meisjes op het terras, nog v...

"Wat ik niet wil, is zoals mijn moeder bij een vent moeten blijven omdat ze te weinig verdient." Twee meisjes op het terras, nog voor de feesten beginnen, ik schat ze twintig,


"Je hebt alle denkbare uitspattingen al gehad, want je kan het je permitteren..." Twee mannen, veertigers in het kruisen op straat. Ook al voor de feesten beginnen en eigenlijk zou ik nu willen omdraaien en naar dat lijstje luisteren. 

"Ik heb nog nooit een buschauffeur zo mooi zien lachen als je je abonnement toont." De man zegt het met enig sarcasme terwijl hij de reclame van De Lijn op Gent Jazz bekijkt. "Je hebt geen abonnement," is haar vinnige reactie. Is je al opgevallen hoe vaak koppels venijnig tegen elkaar zijn, zo op straat?

"Ik denk dat sommige mensen er al veel spijt van hebben gehad..." Ze zegt het tegen haar man terwijl ze de buggy voortduwt over de Vlasmarkt. Ik loop achter hen en terwijl ze de woorden zegt valt haar oog op mijn schouder.

"Is je relatie wat minder, zoek me op tinder." De vrolijke tekst van de bende vrijgezellen op de feesten.

"Loetse?" Hij lacht met haar woordgebruik. "What you see is, what you get..." reageert ze gevat en I love it. Jonge twintigers op de tram naar de feesten.

You Might Also Like

0 reacties