GF16: eten

Eten op de feesten is geen probleem, kiezen daarentegen. Met mijn arm maak ik het me gemakkelijk. Er zijn de talrijke kraampjes met gefrituu...

Eten op de feesten is geen probleem, kiezen daarentegen. Met mijn arm maak ik het me gemakkelijk. Er zijn de talrijke kraampjes met gefrituurd voedsel, die ik meestal laat links liggen. 


Op Boomtown genoot ik niet enkel van de muziek maar ook van de tabouleh met berloumi (6 euro). En verder zijn er ook de stands van Greenway en PiqueNique.

The Holy Food Market is een eerste blik op wat er staat te gebeuren, nog niet uitgeprobeerd maar het ziet er wel leuk uit.
Libanees, kroketten, Vietnamees,... Voor elk wat wils, lijkt me.

Pop-ups allerhande, wij testten de Garage. Lekkere pasta (14 euro), misschien beetje kleine portie maar ik heb geen honger gehad. En mijn tafelgenoot stond er op dat ik van de frisko met limoen en basilicum proefde.

Food Storms is ook een pop-up met groentjes. Lekker! Ik ging voor de bites: oesterzwammen in tempura met een mayonaise met mierikswortel (8 euro) maar je kan er ook voor menu van twee gerechten gaan.

En natuurlijk moet je ook de gewone middenstand steunen in deze drukke tijden. Ik vond rust, lekkere sushi en witte wijn. Ook allemaal plantaardig in Le Botaniste. Ik weet al waar ik na de feesten ook terugkeer.
En waar gaan jullie eten?

You Might Also Like

3 reacties

 1. dankzij jouw foto op IG ook Foodstorms getest: méér dan goed bevonden, alleen vond de man het wat kleine porties (maar zoals iemand naast ons op terras opmerkte: we kunnen nog altijd een spitburger gaan steken) :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en o ja, ook getest nieuwe Libanees resto (Ottolenghi style) in Ottogracht, zeer lekker, ga ik zeker ook nog eens terug

   Verwijderen
  2. Oh leuk, die ga ik dan ook eens opzoeken!

   Wat grappig dat je Foodstorms zo getest hebt! (je bent trouwens niet de enige, het leuke nieuws is dat ze een vaste plek zoeken in Gent)

   Verwijderen