Keuzestress

Ik zat te kijken naar mijn stofjes, nam af en toe een knip of een burda vast en bladerde. Legde hier en daar iets open. Ik haalde mijn pin...



Ik zat te kijken naar mijn stofjes, nam af en toe een knip of een burda vast en bladerde. Legde hier en daar iets open. Ik haalde mijn pinterestbord erbij. Ik ging nog wat googlen op afbeeldingen. Ik bedacht dat ik toch ergens nog een ander stofje liggen had. En dan was er ook nog dat andere patroon... Ik liep er wat ongemakkelijk van, er was voldoende tijd en misschien als ik snel zou beslissen zou ik ook nog iets af kunnen werken. Dus waarom deed ik dan niet? Misschien toch maar een patroon dat ik al eens gemaakt had. En als het dan een beetje duidelijk werd, dan had ik te weinig stof en begon het van voor af aan... Voor breien verdoe ik mijn tijd op ravelry, met zoeken van patronen en zien wat er in mijn voorraad beschikbaar is. Er is een echte queue waar patronen en wol samengezet werden.

Maar toch als het kriebelt om iets nieuw te beginnen is het vaak verleidelijker om te gaan zoeken i.p.v. het kant-en-klare lijstje te nemen. Ben ik nu de enige die dit heeft?

You Might Also Like

3 reacties