Herbruikbare watjes

"Wat ben je aan het doen?", vroeg ik op naaiwekend wel honderd keer. Niks zo inspirerend als anderen bezig zien. Een projectje met...

"Wat ben je aan het doen?", vroeg ik op naaiwekend wel honderd keer. Niks zo inspirerend als anderen bezig zien. Een projectje met een restje flannel, zei zespookjes bleken het te zijn. Ook wel herbruikbare watjes genoemd. En als ik haar boek al zou gelezen hebben zou ik ze herkend hebben.

Mijn hoofd ging aan het denken en ik zag zo wel een paar restjes bio-flannel die ik zou kunnen gebruiken. Gekocht bij Georgette en verwerkt in een airelle die ik maar beter als pyjama kon gebruiken vonden ze een naaiweekend ervoor. Maar wel nog veel restjes en met de uitleg van Kelly ging ik aan de slag, want ik had nood aan iets dat snel klaar is.Ze werden bijlange niet zo mooi als die van haar. Maar ik ben vooral benieuwd naar hoe vaak ik ze ga gebruiken en of ik ze in mijn routine kan stoppen. En wie weet volgen er dan nog.


You Might Also Like

1 reacties

  1. Ah kijk eens aan, goed gedaan! Hopelijk ben je er even content van als ik van de mijne :) En ze zijn wel mooi! Dat stofje is daar ideaal voor <3 :)

    BeantwoordenVerwijderen