WIPWednesday

Op weekend had ik een doos vol groene en blauwe wol van Jamieson & Smith bij. Negen tinten waarvan er zes in de puffin sweater van Kate ...

Op weekend had ik een doos vol groene en blauwe wol van Jamieson & Smith bij. Negen tinten waarvan er zes in de puffin sweater van Kate Davies gaan. Ik ben nog aan het lijf bezig, nog aan het minderen voor de taille maar met Edinburgh Yarn Festival in het vooruitzicht was het wel de moment om uit te zoeken of ik nog een extra tint nodig heb.


Annick hielp me kiezen en sorteren. Ze was heel streng: je hebt er genoeg, work with what you have.

Op zondag wond ik de kleuren op een kaartje. Ze bekeek het, we wisselden nog twee kleuren en ze gaf me toestemming om 1 nieuwe kleur te kopen.

En zo stond ik gisteren bij Katy's knits. Met mijn kaartje voor de muur van J&S. "Just play..." Ik kreeg ook nog hulp van haar zus en terwijl twee Amerikaanse dames kleuren zochten, praatten we wat bij. Ze had mijn hap al op ravelry gezien en vond die helemaal haar kleuren.

Waar logeer je, wou ze weten. "Near the meadows," ze knikt, "so I'm close to the 35..," We lachen. Oh, dat is handig, zegt haar zus, want bus 35 is de lijn die je nodig hebt voor Edinburgh Yarn Festival. Kathy is me te snel af: "she knows her way around here, it's not the first time, this is her second home..."

You Might Also Like

0 reacties