EYF 2016

Edinburgh Yarn Festival, het leek onmogelijk maar Mica en Jo hebben zich opnieuw overtroffen. Een marktplaats met een heel gevarieerd aanbod...

Edinburgh Yarn Festival, het leek onmogelijk maar Mica en Jo hebben zich opnieuw overtroffen. Een marktplaats met een heel gevarieerd aanbod, workshops met internationale lesgevers en een podcast lounge.


Het is onmogelijk om dit goed te beschrijven, maar ik had een fantastische tijd. Dankzij al die lieve mensen en vele vrijwilligers.

Ik volgde de colour knitting workshop bij Amy Detjen, misschien niet de beste keuze aangezien ik toch al wat voorkennis heb. Maar toch iets bijgeleerd en veel gebabbeld.

De workshop met Felicity Ford overtrof dan weer al mijn verwachtingen. Ik was moe maar haar energie en enthousiasme werkte bijzonder aanstekelijk. Ze leert je anders kijken naar alledaagse dingen, patronen te vinden en die om te proberen zetten naar een schema. Ik ben niet helemaal overtuigd van mijn poging, maar ik zie wel potentieel rn heb bijzonder veel goesting om het nog eens te proberen.

You Might Also Like

0 reacties