Epistrophy

Ongelooflijk dat ik nog niet over mijn nieuwe favoriete cardigan heb geblogd. Ik draagde deze in Edinburgh afwisselend met de scollay cardi...

Ongelooflijk dat ik nog niet over mijn nieuwe favoriete cardigan heb geblogd. Ik draagde deze in Edinburgh afwisselend met de scollay cardigan. Ze zijn beiden in dezelfde wol gebreid, namelijk Artesano Blue Faced Blend. De bordeaux kleur gebruikte ik eerder in de lush cardigans (eentje voor mij en eentje voor het kleine meisje). Natuurlijk ook in de muts, epistropheid. Alleen was het daar omgekeerd, donkere achtergrond en lichte tekening. 


Ik steekte de cardigan, zoals je hier kon volgen en werkte het af met lint. Ik naaide het met de hand en op de boord van de geknipte naden. Ik vind de trui fantastisch om te dragen, lekker warm en toen ik de stand van Kate Davies passeerde, begreep ik niet zo goed waarom ze me hallo zei. Ze kon toch niet weten dat ik als eerste de kit voor miss Rachel had gekocht? Later viel mijn euro, natuurlijk, ik droeg mijn epistrophy. 


You Might Also Like

2 reacties