Verblijdingen

Verblijdingen zijn dingen waar je blij van wordt, soms kleine dingen die je als vanzelfsprekend beschouwt. * ik ging in mijn eentje met de a...

Verblijdingen zijn dingen waar je blij van wordt, soms kleine dingen die je als vanzelfsprekend beschouwt.

* ik ging in mijn eentje met de auto naar de brico. Voor u misschien vanzelfsprekend, bij mij nog steeds Bertje overwinning. Ik bracht primer, plafondverf en muurverf mee. Niks speciaals, gewoon wit voor de zolder en keuken. Niet alleen mannen maken plannen...

* "hei, hoe gaat het, ik heb je al heel de week niet gehoord" en "hei, lang geleden, mijn schuld, ik weet het"... Online is misschien niet echt, maar ik was vrijdag blij toen ik ze hoorde. Het nieuws was daarom niet zo positief maar de babbel deed wel deugd en dat was wederzijds.

* zondag is steeds vaker de dag dat ik naar mijn groentenpakket kijk en aan de slag ga. Hier met schorseneren van vorige week.


Spruitjes van deze week en nog wat bietjes. Mooie porties voor de komende week. 

* er is deze week hard en intens samengewerkt maar op een heel positieve manier. Toen vrijdag de mail de deur uitging antwoordde hij dat ik mijn g&t verdiend had.

* ik ging door mijn wolvoorraad en zorgde voor nieuwe voorraad voor de breimadammen.

* ik vertrok na mijn vergadering naar huis om daar verder te werken. Bij het aanschuiven om af te stappen merkte ik hem op, net uit de vroege shift, ready to go home. Ik zwaaide enthousiast en kreeg een dikke knuffel. Nog wat snelle woorden, meer tijd was er niet, maar soms hebben vrienden niet meer nodig om duidelijk te maken dat ze er zijn.

You Might Also Like

0 reacties