The Rosie Effect

Ik las The Rosie Project blijkbaar in 2014 . In dat boek gaat Don op zoek naar de perfecte vrouw met een vragenlijst, geheel wetenschappel...

Ik las The Rosie Project blijkbaar in 2014. In dat boek gaat Don op zoek naar de perfecte vrouw met een vragenlijst, geheel wetenschappelijk ondebouwd. In het vervolg The Rosie Effect zijn Rosie en Don getrouwd, ze verhuizen naar Amerika en zij is zwanger. Hij blijft in zijn eigen onnavolgbare stijl proberen om alles in goed banen te leiden. Dit betekent dat hij van alles leest en probeert te integreren. Een normaal mens zou van minder onnozel worden en al bij al gaat Rosie daar nog goed mee om.

Ik heb genoten van het boek. Het leest vlot weg, maar een groot deel van de charme is wel weg, omdat je Don en Rosie al beter kent. Hij is en blijft echter een kadeeke. Meer valt daar niet over te zeggen. Ideaal voor wie wat luchtige lectuur zoekt, zou ik zeggen.

You Might Also Like

3 reacties

  1. Ik las The Rosie Project vorig jaar en begon het nieuwe jaar met de opvolger. Ik heb hetzelfde gevoel als jij, leest nog altijd even vlot weg, maar het is e beetje ver gezocht en soms wat bij de haren getrokken. Al bij al een zeer vlotte doorlezer en ben blij dat ik het vervolg las!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eigenlijk heb ik The Rosie project nog niet gelezen maar misschien moet ik dat wel eens doen. Ik heb het al eens vast gehad in de bib maar had toen al mijn maximum aantal boeken bereikt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. cadeau gekregen van de dochter; en inderdaad, ideale vakantielectuur!

    BeantwoordenVerwijderen