Crazy is a good colour on me

De uitspraak komt uit de podcast van the knitmore girls Ik denk dat Jasmin het zegt. De bewuste aflevering is al een hele tijd terug maar de...

De uitspraak komt uit de podcast van the knitmore girls Ik denk dat Jasmin het zegt. De bewuste aflevering is al een hele tijd terug maar de uitspraak is blijven hangen en soms mompel ik het tegen mezelf.

Afgelopen weekend was er opendeurweekend bij Bart & Francis, het was vreselijk grijs weer en dan is er niks zo heerlijk als kleuren gaan kijken.


Ik ging met een duidelijk plan, want ik had eerder al strengen gekocht van de merino sokwol. Ik was door mijn patronen gegaan en zou me niet van de wijs laten brengen. 
Of toch niet al te veel...
De kleuren waren moeilijk te fotograferen bij dat grijze weer.
Overal hoorde ik Frans, Nederlands uit het nooden, West-Vlaams,... Francis en Bart stonden iedereen bij met raad en veel uitleg. Er werden plannen gemaakt, overleg gepleegd en moeilijke keuzes gemaakt. 
Francis gaf me uitleg bij deze wol, schitterend rood dat zich duidelijk niet laat fotograferen zoals het hoort. Het wordt gebruikt in vliegtuigen en is slijtvast en hard. Alleen te gebruiken voor als ik mijn vent wil straffen, ik heb het bobijntje maar terug gezet en iets zacht voor mezelf uitgekozen.


Nee, niet deze mooie witte bollen, al heb ik wel serieus getwijfeld.


You Might Also Like

0 reacties