Suloinen

Suloinen is Fins en betekent zoveel als "sweet, cute and lovely" . Het is ook een patroon uit de Knitworthy2 collectie van Ysolda...

Suloinen is Fins en betekent zoveel als "sweet, cute and lovely". Het is ook een patroon uit de Knitworthy2 collectie van Ysolda, een collectie met accessoires die gelanceerd werd in de periode voor de feestdagen met de bedoeling om te breien voor mensen die Knitworthy zijn. En zoals ze zelf er aan toevoegt, jij bent ook knitworthy. 
Ik kocht drie bollen Alpaca blend chunky van Rico design in Loop Londen met dit patroon in gedachten. De wol is een mengeling van 20% alpaca, 30% wol en de andere helft is acryl. Ik heb staan twijfelen, maar de wol voelt wel zacht en dus heb ik me laten verleiden. Ik breide met naald 6 en maakte geen stekenproef. Uiteindelijk had ik minder dan twee bollen nodig. De kleur is grijs, wat niet zo goed lukt om te fotograferen met dit weer.
Het patroon breit vlot weg, het moeilijkste is dat je twee keer de markeerder op een andere plaats moet plaatsen. Geloof me, het klinkt moeilijker dan het is, het patroon blijft makkelijker te onthouden op deze manier. En de cowl zit fantastisch, weggestoken in een vest. 


You Might Also Like

1 reacties