Louisa dress

Ik mocht de Louisa dress van Compagnie M. testen. Zo last minute zocht Marte nog wat maten en tot mijn verbazing was ik geselecteerd. We...

Ik mocht de Louisa dress van Compagnie M. testen. Zo last minute zocht Marte nog wat maten en tot mijn verbazing was ik geselecteerd. We moesten onze afmetingen doorgeven en zij besliste welke maat en welke soort stof het ging worden. Ik had mijn twijfels over de maat die ze me toewees, omdat de maattabel me iets anders deed vermoeden, maar ik moest wel een lichte stretch stof gebruiken. Het was even zoeken in mijn voorraad en het werd deze jeansstof met stipje, ik vermoed dat ik deze gekocht heb bij Hotstof, toen ze nog Koekenpeertje was, maar het kan ook via een stoffengroepje op facebook geweest zijn. Ik heb er namelijk twee nogal gelijke stoffen, maar een jeans is altijd wel een goed idee, right? 
De deadline viel vlak voor mijn vertrek naar Londen, midden november, en dus zat er weinig anders op dan een weekendje te naaien. Met de online assistentie van Mme Fieflo, soms is het gewoon leuker met twee. Ik kon niet aanwezig zijn op de testdag maar het was ergens wel een opluchting om te lezen dat ik niet de enige was die te veel stof had bovenaan. Het ging natuurlijk om een testpatroon en in de uiteindelijke versie zou dit opgelost moeten zijn. 
De Louisa dress is een standaard jurk met een aantal opties, ik ging voor kapmouwtjes, maar ik draag er dezer dagen een t-shirt met lange mouwen onder.
En ik koos voor de zakken, die ik niet asymmetrisch plaatste maar gewoon op dezelfde hoogte. Ik ben fan van die zakken, het breekt het voorpand wat, maar ik heb al de opmerking gekregen dat ik mijn handen zo niet in mijn zakken mag steken. Het jurkje gaat de wasmachine en droogkast in en dan direct weer aan mijn lijf. Om maar te zeggen, het is een absolute must-have en ik denk ook aan een tweede versie. Door het donkere weer is het nog niet echt gelukt om een deftige foto te nemen waarop ik het jurkje aan heb, dus moet je het hier mee doen.

You Might Also Like

0 reacties