Not WIPWednesday

De twee voorbije woensdagen toonde ik foto's van een geheim project: hier en hier . Nu is het tijd om het resultaat te tonen en is h...

De twee voorbije woensdagen toonde ik foto's van een geheim project: hier en hier. Nu is het tijd om het resultaat te tonen en is het dus niet langer een WIP (work in progress). Maar hei, het is mijn blog,dus ik bepaal de regels.

Maar om het goed te maken, misschien een actiefoto. Op de trein werden de draadjes ingestopt, ik hoop dat ik er geen vergeten ben.

en werden de knoopjes vastgenaaid. Superknoopjes vind ik zelf, gekocht op de rommelmarkt tijdens de dekenijfeesten van de Vlasmarkt, voor de hemelsluizen open gingen. 


Eigenlijk brei ik zelden voor iemand anders, tenzij ik daar zin in heb. De wee envelope van Ysolda staat al langer op het lijstje en ik ging voor 3 maanden. Ik viste roestrode merino van Phildar uit mijn voorraad en vloekte een beetje op de kwaliteit. Ik hoop dat het mee valt in onderhoud enzo. En vooral dat het past, want die baby zag er toch wel groot uit.

En met de knoopjes en een betere weergave van de kleuren. 

You Might Also Like

1 reacties