Fair Wear Friday

Soms is het goed om eens aan goede voornemens herinnerd te worden. Het was een dikke week fairtrade week en dus wel tijd voor nog een Fair W...

Soms is het goed om eens aan goede voornemens herinnerd te worden. Het was een dikke week fairtrade week en dus wel tijd voor nog een Fair Wear Friday.
Fairwear Friday

Fair Wear Friday is een initiatief van Lies, Kelly en Leen, om bewustwording rond schone kleren te delen en te tonen dat het misschien toch niet zo moeilijk is. Ik had me voorgenomen om niks nieuws meer te kopen tenzij het fair of bio is. En dat is al redelijk gelukt, maar slabakt ook wel de laatste weken. Kijk zeker eens naar de deelnemende blogs en wie weet, doe ook mee!


Op het pinterestbord vind je meer inspiratie.

En dan nu mijn FWF: een kleedje van Cora Kemperman, ik denk dat ik het tijdens de solden kocht maar misschien was het er wel eentje van de nieuwe collectie. Ik vind het zalig om te dragen, het zwiert heerlijk en ik hou van de elegante stijl. De foto ziet er wat mottig uit, besef ik, maar blame it on the weather!


Met korte mouwtjes, ja, maar met een t-shirt met lange mouwen eronder kan ik het nog wel even aan. Ik moest door een onhandigheid van mijn kant de rits vervangen. En oh boy, wat was ik onder de indruk, heel de rits zat omgeven door biais en dat is zo mooi afgewerkt op deze manier. 

En misschien in het must-have lijstje voor mijn uniform deze winter: hema heeft panties! Ik heb de indruk dat mijn gat misschien wel te dik is voor de kousen, dus ik ben nog een beetje aan het uitzoeken. 

Kijk vandaag zeker op de blog van deze madammen:

You Might Also Like

3 reacties

  1. Ha, ik ga die gerecycleerde panties misschien weleens van dichterbij gaan bekijken! Mooi kleedje ook <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kleedje en zo'n warme kleur! Bedankt ook voor de Hema-panties-tip!

    BeantwoordenVerwijderen