GF15 - halverwege

Gisteren was dag zes van de feesten. Met de overlappende festivals die vroeger en later beginnen ben je de tel wel even kwijt. Dag zes dus.....

Gisteren was dag zes van de feesten. Met de overlappende festivals die vroeger en later beginnen ben je de tel wel even kwijt. Dag zes dus...


Halverwege is voor sommigen een reden om er een dag van tussen te vluchten, voor anderen om nog een versnelling hoger te gaan. Ik deed een combinatie.

Ik sloot 's ochtends aan bij de breiclub van Oostende voor een bezoek aan The Belgians in de Bozar.

Het onverwachte verhaal van de Belgen in de mode is de ondertitel. De lange rij poppen toont de grote diversiteit. Van mij hadden ze gerust wat verder uit elkaar mogen staan zodat je overal goed kon kijken. 
Een bonte mix van gevestigde namen en aanstormend talent. Heel inspirerend om details en silhouetten te bekijken. Heel moeilijk om niet even te voelen. 


We vonden een plaatsje op de Kunstberg om de indrukken te laten bezinken. In de late namiddag hoorde daar ook een glas rosé bij.

Dan was het tijd voor de terugreis naar Gebt met een avondje Boomtown. Love like birds & Lambchop in de zaal.

Het Zesde Metaal als afsluiter. Sinds hun optreden in de AB ziet mijn leven er anders uit. Het was dus even afwachten hoe die emoties zouden uitvallen. Het was bijna of de mannen het door hadden, het werd een relatief duistere set met een paar minder voor de hand liggende nummers.


You Might Also Like

0 reacties