We are all completely besides ourselves

Ik weet dat ik langer over dit boek heb gedaan dan strikt nodig, maar het is zo mooi, ik wou dat het kon blijven duren. En soms was ik &#...

Ik weet dat ik langer over dit boek heb gedaan dan strikt nodig, maar het is zo mooi, ik wou dat het kon blijven duren. En soms was ik 's avonds gewoon te moe om te lezen. Let's face it!

Rosemary vertelt het verhaal van haar jeugd, haar zus en haar broer. Je voelt van in het begin dat er van alles aan de hand is, maar je kan er de vinger niet op leggen. Dus blijf je lezen... Zo na bijna 80 pagina's wordt een tipje van de sluier opgelicht en wordt het verhaal nog boeiender. Echt, ik kan niks verklappen, want ik had het niet zien aankomen en zou niet willen dat iemand dat moment voor mij verpest had. 

Ik ben in goed gezelschap om dit boek aan te raden, Licht Geschift ging me voor en uiteindelijk liet Kelly zich ook meeslepen in het verhaal. Geen simpel Engels hoor ik wel vaker, maar ik had er minder last van. Ik las vooral heel mooie zinnen die ik nog eens opnieuw las en stiekem had willen noteren in een schriftje. 

You Might Also Like

1 reacties