MKAL Follow your arrow 2 - clue 2

Nee, ik was niet overtuigd van tip 1 . Ik zat in de zetel naast mijn lief terwijl ik de verkorte rijen breide en de twijfel groeide. Zijn di...

Nee, ik was niet overtuigd van tip 1. Ik zat in de zetel naast mijn lief terwijl ik de verkorte rijen breide en de twijfel groeide. Zijn die tandjes niet te meisjesachtig? Heb ik de verkeerde keuze gemaakt? Hoog tijd voor tip 2 om de twijfels uit te wissen.

En dan kon ik niet kiezen. Noch A noch B schreeuwde: brei mij! Ik koos dan maar voor B omdat er een steek in zat die ik niet kende, het "afnemen van een steek met de draad voor je of achter je" afhankelijk van welke rij je aan het breien bent. Het was even zoeken, omdat ik maar niet leek door te hebben dat ML en MR voor een extra steek zorgen en dat die meteen in dat kotteke stonden. De eerste rij haalde ik twee keer uit, maar eens de frank gevallen was, lukte het om een mooi ritme op te bouwen. Het was wel nodig om je hoofd erbij te houden, want hier en daar mocht ik nog eens achteruit.

In de bovenste reeks zie je een reeks pijlen verschijnen (ze wijzen naar rechts), in de onderste lijkt het eerder een rommeltje. Ik ben nog steeds op rechte naalden aan het breien, gewoon omdat het nog lukt en nog iets comfortabeler voelt. Bij deze tip werden 30 rijen gebreid en de sjaal is nu 20cm lang. Nog drie tips te gaan, ik vermoed dat de volgende tip zal mogen gekozen worden om breder of langer te gaan. 


You Might Also Like

0 reacties