Follow your arrow 2

Vorig jaar was het enorm leuk, dus moest ik niet lang nadenken. I'm in! Op 19 januari verschijnt de eerste van 5 tips, telkens met ...


Vorig jaar was het enorm leuk, dus moest ik niet lang nadenken. I'm in! Op 19 januari verschijnt de eerste van 5 tips, telkens met twee opties. Het resultaat is 32 mogelijke sjaals.  Ysolda geeft deze week wat meer uitleg over de keuze van wol. Voorlopig moet je het doen met 500m fingering weight in 1 kleur of meerdere kleuren. Geen zotte vormen maar draagbaar. Ik heb er vertrouwen in. 

Ik slaagde er vorig jaar in om drie weken op schema te blijven van de MKAL (mystery knit a long) met twee sjaals. Eentje in twee kleuren, eentje in één kleur. De eerste werd afgewerkt en draag ik regelmatig, de tweede is voorlopig blijven steken na de derde tip. Misschien moet ik eens tellen of de steken kloppen en bekijken of ik de sjaal ga afwerken. Voor deze  sjaal weet ik nog niet welke wol ik ga gebruiken, maar ik denk dat ik deze keer voor één kleur ga. Eventueel de wol van de eerste als ik die niet zou afwerken. 

You Might Also Like

1 reacties

  1. Veel geluk met je examens. Ik bewonder je moed.
    Rosaline

    BeantwoordenVerwijderen