Lapsang

Het is een fantastische tijd op Ravelry met veel kortingen en gratis patronen, voor de feestdagen, voor de cadeautjes. Ik koos ondermeer vo...

Het is een fantastische tijd op Ravelry met veel kortingen en gratis patronen, voor de feestdagen, voor de cadeautjes. Ik koos ondermeer voor Lapsang van Clare Devine. Lapsang blijkt trouwens een soort thee te zijn. Eén van haar andere mutsen heet Earl Grey, ik had het dus kunnen raden. Maar ik denk dat deze muts de prijs wint voor de kortste tijd tussen "geen idee waarmee ik de muts ga breien, maar het is een mooi patroon" en "he, ik heb nog hier twee bollen van over."
Ik maakte geen proeflapje maar Ravelry vertelde me dat mijn stekenproef een beetje verkeerd was. Ik koos dus voor de grootste maat en begon vol goede moed. De twee bollen zijn Due van Lana Grossa in een aubergine kleur, een overschotje van een vestje (wrenna) dat ik eigenlijk zelden of nooit draag. 
De muts kan langs de twee kanten gedragen worden, maar ik denk dat ik er eerder twee ga maken. Als ik nog dikke wol in mijn voorraad vind. Want zo een muts dat is super snel breien. En lekker warm.


You Might Also Like

2 reacties