#projectblogboek

Een van de opdrachten uit het boek is ploggen; je dag in foto's. Gisteren leek me ideaal, een rustige maandag want het moet niet altijd ...

Een van de opdrachten uit het boek is ploggen; je dag in foto's. Gisteren leek me ideaal, een rustige maandag want het moet niet altijd spannend zijn. Kuch. Kuch.


Ontbijt, rozijnenbrood met confituur en koffie, altijd koffie.
Maar ook al moet ik me haasten dan nog is er tijd voor afleiding.
Geen foto van de trein want ik zat druk te praten met vrienden die onderweg waren naar Vietnam. Ik ontdekte recent dat die blogposts nog niet online zijn gekomen. Misschien doe ik dit nog wel.
Zo zou een normale werkdag beginnen. Gisteren begin zo: smart hard disk failure, serieus zegt de helpdesk. Na anderhalf uur lukte het me om een nieuw reservetoestel te pakken te krijgen. Nu staan er twee van mij in reparatie.
Maandag is vergaderdag, lang vergaderen.

En nadien vergat ik het ploggen een beetje, maar denk meer van hetzelfde. Wat een rustige dag zou worden werd dan weer een dag van brandjes blussen. Wat maakte dat ik later dan verwacht naar de Vooruit kon afzakken.
De dag leek voor velen niet de beste start van de week te worden, waardoor het wat tien kleine negertjes werd: "toen waren ze nog met twee". Maar let me tell you, perfect zen moment om de dag af te sluiten. 

You Might Also Like

2 reacties