Sunny Saturday

Gisteren gunde ik mezelf een beetje naaimachinetijd. Ik had een examen dat goed verlopen is, en het moest gewoon. Voor het derde nummer van ...

Gisteren gunde ik mezelf een beetje naaimachinetijd. Ik had een examen dat goed verlopen is, en het moest gewoon. Voor het derde nummer van la Maison Victor had ik me opgegeven om de sunny pants te testen. Wij krijgen dat zonder de foto.'s, patroon en instructies.


Ik haalde een donkere stof van bij Artevelde uit de hoop en ging aan de slag. Een hoop twijfels want zo een broek met een rekker en een koordje en mijn figuur....


En ik strandde zo ergens voor de boord er aan ging en ik naar Stockholm vertrok. 

Nu zag ik dat type broeken overal in het straatbeeld opduiken en staat blogland en facebookgroepjes vol met vreugdekreten. De sunny pants blijkt een must. Ik ging al op zoek naar de ontbrekende boord en de overschot van de stof maar beide blijken onvindbaar. Nu probeerde ik gisteren de broek aan, nog steeds met twijfels en zonder boord en uit een ooghoek zag ik "into the Woods" van Aneela Hoey opduiken. Een lichtgrijze achtergrond met een rood streepje, gekocht bij Julija, vermoedelijk met een actie (zoals er nu 1 loopt), want ik vind het stofje wel mooi maar wat maak je er mee?

Een sunny pants, zo blijkt. En ja, ik kom ook buiten in mijn pyjama zoals mijn lief ze bestempeld. Hij vindt die hele flodderbroeken hype maar niks, maar dit motiefje valt nog mee. Zijn woorden. En het staat goed met mijn rode topje uit de sample sale bij cora kemperman in Brussel eerder deze week.



You Might Also Like

3 reacties

  1. Ik dacht al dat mijn oog gisteren even op die leuke broek blijven plakken was. Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk stofje maar hype of niet, deze trend laat ik volkomen aan mij voorbijgaan wegens absoluut niet mijn ding

    BeantwoordenVerwijderen