Moe maar voldaan

Ik moest het even laten zakken dat laatste examen. Ik had er het meeste schrik voor en het was het meest onduidelijke over wat mogelijke vra...

Ik moest het even laten zakken dat laatste examen. Ik had er het meeste schrik voor en het was het meest onduidelijke over wat mogelijke vragen konden zijn. De prof had anderhalf uur vertraging opgelopen tegen dat ik binnen moest. Hij was er zelfs in geslaagd om sommigen tot drie uur binnen te houden op een mondeling examen. Ik hoorde het hem beschrijven als "ik vraag door tot aan de limieten van hun kennis". Niet verwonderlijk dat ik met hoofdpijn buiten kwam en met moeite in staat om pap te zeggen. Nu ik het wat heb laten bezinnen denk ik dat het wel oké zal zijn. Bij de vorige ben ik het zeker, nu was ik wat te verbouwereerd om er naar te vragen.


Tijdens het studeren was het me al op gevallen. Maar man, wat ben ik moe. Ik slaap te weinig uren, ongeacht hoe vroeg ik ook ga slapen. 

You Might Also Like

4 reacties

  1. en kan je nu uitrusten? Of zijn er nog examens af te leggen? In geval 1: geniet ervan. In geval 2: nog even doorbijten (niet zoals Suarez), en daarna: advies 1. En niet opgeven met Cria hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik besluit dat als je geen pap meer kon zeggen de prof je zodanig uitgeput heeft dat het met andere woorden een schitteren examen was. Ik duim alvast heel hard voor een schitterend resultaat !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk net als Jo dat je dat meer dan prima gedaan zal hebben.

    BeantwoordenVerwijderen