Fair wear friday

Een hele week... zo lang keek ik er al naar uit om mijn nieuwe t-shirt aan te doen. Toen er uiteindelijk toch een vergadering met de buitenw...

Een hele week... zo lang keek ik er al naar uit om mijn nieuwe t-shirt aan te doen. Toen er uiteindelijk toch een vergadering met de buitenwereld opdook twijfelde ik en toen dacht ik, boh, casual friday, enzo.

De foto is in de haast gemaakt en is niet de meest flatterende, maar ik wou er absoluut één nadat ik de post van Kelly van eerder deze week had gelezen over haar duurzame kleerkast. Ik probeer al een tijdje iets soortgelijks. Omdat ik niet geloof dat stoppen met shoppen aan mij besteed is.

Enfin, slechte foto waar ik niet meteen iets mee ging doen, tot vandaag plotseling Fair Wear Friday werd gedoopt. Lies zorgde voor regeltjes, Leen voor een logo en ik doe gewoon mee.

Er is nog werk aan de winkel, maar kijk alle beetjes helpen: mijn t-shirt met een grappige giraf is er eentje van armed angels amper vorige week gekocht bij Wat Mooi en al heel snel in de bus. En daar houdt het zowat op, of het moet mijn sjakosse van Skunfunk zijn.

Verder nog een handgebreid truitje (want me made may) in malabrigo sock yarn, niet meteen ecologisch vrees ik want uit Ecuador afkomstig. Een oude jeans en schoenen die zeker ook wel ergens slecht scoren op de eco-schaal.

You Might Also Like

3 reacties

  1. Tof dat je meedoet, leuke T-shirt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh zalig T-shirt! En inderdaad, tof dat je meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zie ik daar een kartonnen wegwerpbekertje met een plastiek dekseltje ?

    BeantwoordenVerwijderen