Anemoon

Dat ik vroeger in de anemonenstraat woonde en anemonen zowat mijn favoriete bloemen ooit in mijn Gentse stadstuin zijn geweest is bijzaak. H...

Dat ik vroeger in de anemonenstraat woonde en anemonen zowat mijn favoriete bloemen ooit in mijn Gentse stadstuin zijn geweest is bijzaak. Het gaat hier over anémone, het allerlaatste patroon van Deer&doe (beschikbaar in Frans en Engels, ik bestel ze meestal rechtstreeks bij de ontwerpster). Een hoogaansluitend rokje in verschillende versies. Uit mijn stoffenvoorraad haalde ik een stofje van atelier assemblé gekocht via Mon depot (geniaal als concept, toffe stoffen van merken zonder de stress van de koopdagen bij de ontwerpers). 





Ik koos voor de versie met vleugeltjes, omdat die net iets meer heeft en ik overal las dat je er niet drie kilo dikker mee uitziet.



Het hele concept van mooie blogfoto's wordt hier met de voeten getreden. Kousen die er bij vloeken, idem voor de panties. 

Maar ik ben nu al een beetje verliefd op dit bloemenrokje. De stof is een beetje dikker, dus heb ik de voering achterwege gelaten en aangezien de stof maar 80 breed is, zijn de panden ideaal.



You Might Also Like

4 reacties

  1. Ziet er inderdaad een heel leuk rokje uit en ietwat 'foute' foto's, is dat niet gewoon heel erg hip? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bien originale ainsi cette anémone ! Bravo ! Belle journée

    BeantwoordenVerwijderen