Op vertrouwde locatie

De ijverige wijven hadden gisteren weer hun intrek genomen in het buurtcentrum Nieuw Gent. En koekepeertje zou komen! Ik had nog snel een st...

De ijverige wijven hadden gisteren weer hun intrek genomen in het buurtcentrum Nieuw Gent. En koekepeertje zou komen! Ik had nog snel een stofje dat ik bij haar een tijd terug kocht en al te lang wacht om een jurk te worden geknipt en overlockt. Het had even geduurd voor ik kon beslissen welke jurk het zou worden, maar uiteindelijk haalde ik een vertrouwd patroon uit de Ottobre woman boven. Ik had deze week de rode versie nog eens getest/ aan gehad en toen stond mijn besluit vast. Ik kortte enkel de mouwen wat in. Zo kon ik overijverig met twee keer een jurk in mijn tas en naaimachine naar de bijeenkomst. Hopeloos te veel... Want dit is het resultaat: een jurk klaar om de rits erin te zetten, mouwen, zoom, biais rond de hals. Enfin bijna klaar dus.

Wie zin heeft om Koekepeertje en haar stoffen te zien, kan zondag (14-18u) naar de Gaaipersstraat 12, 9000 Gent. Blanche neige houdt een thuisverkoop. En blanche neige dat zijn oorringen, t-shirts, speldjes, ringen,... Allemaal met een vrolijk stofje!

You Might Also Like

0 reacties