Mensen van het internet

Zaterdag was het dan zo ver, de bigblogameet, georganiseerd door Soetmin. Het was met een beetje twijfel, want ik kende niet zo veel van de...

Zaterdag was het dan zo ver, de bigblogameet, georganiseerd door Soetmin. Het was met een beetje twijfel, want ik kende niet zo veel van de blogs die ik zag opduiken en het was in Antwerpen en... Enfin, ik beeldde me in wat het ergste zou zijn dat me kon overkomen en trok mijn stoute schoenen aan. Ik sloeg de carpoolvoorstellen af omdat ik toch van de gelegenheid gebruik wou maken om vlakbij eens binnen te springen in de Nationalestraat. Halvelings speelde ik nog met het idee om een tentoonstelling mee te pikken, maar Momu was in opbouw en dat ander museum ook al. En uiteindelijk verplichtte ik me om toch eerst wat huishouden te doen voor ik vertrok.

Ik ademde eens diep voor ik om 18u de Wasbar binnen ging maar eigenlijk was dat nergens voor nodig. We kregen een naamlabel, keken verlekkerd naar de cupcakes van Babycakes and rabbits en vroegen ons af waarom we in Antwerpen moesten ontdekken dat er lekkere bagels in Gent te krijgen zijn bij Jackies. Ik vrees dat ik een beetje afhaakte bij "hoe verdien ik geld met mijn blog" van Daily bits, maar de facebooktips ga ik wel eens testen.
Lola with love zorgde voor een stuk toile cirée, dus er is geen excuus meer. Ik kocht ook snel een stuk stof uit de spiksplinternieuwe webshop van Liesellove. En ondertussen maar kletsen met iris, An, eens bij Kelly vragen hoe het nu zit met haar boek, Annelien start binnenkort trouwens ook een webshop maar dan voor kleedjes en ze heeft heel mooi zeefdrukwerk.
Jace herkende me van bij de Ijverige wijven en ik ben ook wel eens benieuwd wat Caroline met dat stuk toile cirée gaat doen. Seija had een heel mooie rok aan, zelfgemaakt. Nike en ilse kende ik van naam of instagram.

En dan waren er nog een heleboel andere dames, van sommige lees ik de blog, van andere niet of nog niet. De foto die we van Polabora kregen prijkt op de frigo. Het smaakt naar nog...

You Might Also Like

4 reacties

 1. het was leuk om met je te praten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jou heb ik ook al gemist. Er was gewoon te weinig tijd om iedereen deftig dag te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh jammer dat ik jou niet sprak zaterdag. Ik was er ook. We hebben mekaar leuke boekentips mogen bezorgen tijdens Kikker leest. Bij een volgende editie moet het er zeker van komen.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen