Tombola 12-12: win een handgebreide cowl

Ergens dit weekend zag ik op facebook het idee van een loterij voor een jurkje passeren. D. maakt een jurkje, het is te klein en ze besluit ...

Ergens dit weekend zag ik op facebook het idee van een loterij voor een jurkje passeren. D. maakt een jurkje, het is te klein en ze besluit een loterij ten voordele voor Syrië 12-12 te organiseren. Iedereen kan voor 2 euro een lotje kopen, de winnaar wordt geloot en die krijgt het jurkje. i. vindt dat een leuk idee en spreekt wat creatievelingen aan, D. reageert en voor je het weet is er een facebookgroep Tombola 12-12. Ik zag het gisteren op gang komen en ik kan alleen maar zeggen: het internet is een warme plaats. Vandaag staan er ondertussen al 21 events op de teller. And still counting... En eentje daartussen, is die van mij. Ik ben in mijn wolvoorraad gaan zoeken, ik heb een patroon van één van mijn favoriete designers, Veera Valimäki, gekocht en haar gecontacteerd of ik het mag maken voor de tombola. De keuze is op Happy solitude cowl gevallen, een warme cowl met kabels en knopen. De wol werd door de ontwerpster ook gebruikt en is Drops Eskimo (100% wol). Ik zet binnenkort op, de deadline halen zal geen probleem zijn, ik hoop dat het doelbedrag ook lukt (en als het ingezamelde geld twee keer hoger is, doe ik er nog een muts bij). Voor twee euro koopt u een lotje, deelnemen kan tot 15/11. Meer info op de actie: Tombola 12-12: met een handgebreide sjaal de winter in.

Er lopen nog acties en het leuke is, je kan aan meerdere acties deelnemen en toch een fiscaal attest krijgen. Alle stortingen worden samengeteld. Dus wil je ook een pop van tante hilde, een aankoopbon of 100 geboortekaartjes,... 1 adres, zoek je favoriete acties bij Tombola 12-12, want Syrië kan niet wachten.

You Might Also Like

0 reacties