Vrijdag

"Als ik nu op mijn gsm kijk, zou ik dan een berichtje hebben?" Ik vraag het me af maar stel het kijken uit. Hij zal er zo zijn. Is...

"Als ik nu op mijn gsm kijk, zou ik dan een berichtje hebben?" Ik vraag het me af maar stel het kijken uit. Hij zal er zo zijn. Is dat geen moto die ik hoor in de straat? Eigenlijk weet ik het antwoord, hij zal het niet nodig vinden. Er gewoon niet aan denken, hij is toch bij zijn vrienden?


Ik heb een film opgezet en zie hoe het donker wordt in huis. Ik probeer de klok te vermijden. Het is vrijdagavond, logisch toch dat het dan later wordt? Nog een aflevering, nog wat rondsurfen, toch maar kijken?

Ik voel me acht, het is vrijdagavond en ik mag lang opblijven. Mijn ma doet zenuwachtig, gemaakt vrolijk. Ik mag kiezen naar wat we kijken op tv. Het is vrijdag, dus is er Disney op de Franse zender. Maar nu mag ik opblijven, ook na David Crocket. Nu moet ik opblijven, ik wil gaan slapen, maar dat kan niet. Ze wil niet alleen zijn als hij thuis komt, ze wil dat hij me ziet. 

Ik haat wachten op een vrijdagavond.

You Might Also Like

0 reacties