Naaiweekend

Niet zo een leuk werkend met allemaal vrouwen maar gewoon mezelf, eten in huis, Mad men en de overlock van de Ijverige wijven. De eerste kee...

Niet zo een leuk werkend met allemaal vrouwen maar gewoon mezelf, eten in huis, Mad men en de overlock van de Ijverige wijven. De eerste keer dat ik gebruik maak van dit ledenvoordeel.


Mijn lief is gaan stappen met een vriend, of werd het toch wellness of componeren,... Geen flauw idee, veel meer dan dat ze in het huisje in de Ardennen zitten weet ik niet. Het was zelfs niet duidelijk wanneer hij thuis zou zijn. Maar er is internet en mijn lief is eigenlijk voortdurend online. Nog erger verslaafd dan ik. Dus een mail af en toe is wel leuk en hij kan dan antwoorden wanneer hij wil. Want ik wil niet zo een lief zijn dat constant belt en hem geen tijd voor zichzelf en zijn vrienden gunt.

Dus maakte ik zelf plannen, veel plannen maar niet zo goed voorbereid als ik zou willen. 


En terwijl ik bezig ben durf ik nog eens van gedacht veranderen en gelukkig is er dan het internet met talrijke blogs en ook nog hulplijnen als het nodig is.


En hoewel ik er naar uitkeek om van alles te proberen en meer plannen had dan er ooit in een weekend passen, viel de eenzaamheid me wel eens zwaar en uiteindelijk belde ik hem. Een beetje trillend om niet het wijf uit te hangen en dan krijg ik zo de boodschap die alle ouders in mijn Facebook timeline over klaagden: zo leuk, geen tijd om iets te laten weten want veel te plezant... Boys will be boys, maar het zou leuk zijn om te weten wanneer hij terug is.

You Might Also Like

3 reacties