One for the road

"Ik zou graag een vinktas maken." Mijn hart deed een sprongetje. Hoera voor vinktassen, hoe lang stel ik mijn eigen exemplaar al n...

"Ik zou graag een vinktas maken." Mijn hart deed een sprongetje. Hoera voor vinktassen, hoe lang stel ik mijn eigen exemplaar al niet uit? En dan ook een beetje schrik; lukt dat wel in de tijd die we hebben? Kan ik het makkelijker maken? 


Vrijdag knipte ik met een halve blik op de klok. En met een half oog begon ik te stikken. Het andere halve oog had Bomb girls in het oog, terwijl de handleiding toch een beter idee was geweest. Ook al is het doodsimpel. 

Dus een stofje uit een oude Ikea collectie, tassenband van bij de Veritas en simpel rood, vermoedelijk ook van bij Ikea. Ik negeerde alle patronen in de stof omdat ik vind dat dit wel kan en stikte vlotjes mijn nieuwe vinktas. Ik gebruikte geen vlieseline maar merk wel dat de binnenkant wat invalt. Het stoort me niet. 

De tas is heerlijk ruim, niet zo ideaal om snel iets te vinden, maar wel een ideale gezel voor een dagje op verplaatsing. Ik krijg er zonder problemen mijn werkpc in opgeborgen en de schouderlinten zijn voor mij ideaal van lengte.
Als extraatje stikte ik er nog een simpel binnenzakje in, in een poging om toch snel mijn abonnement en zo te vinden.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Dag No Butterfly,

    Leuke tas die je maakte! Bovendien een leuk idee om de patronen af te wisselen.

    Vele creatieve groetjes,
    Het hele Veritas-team

    BeantwoordenVerwijderen