Me Made May

"Maar heb je wat je aan hebt dan ook zelf gemaakt? Het ziet er zo wat Japans uit, heel mooi eigenlijk." Ik vind het altijd wat vre...

"Maar heb je wat je aan hebt dan ook zelf gemaakt? Het ziet er zo wat Japans uit, heel mooi eigenlijk." Ik vind het altijd wat vreemd als mensen me zoiets vragen, ja, ik maak kleren en ja, die draag ik. Ook al zit de rits soms niet 100% of hangt de zoom misschien een beetje scheef. Wat ik maak, wil ik kunnen dragen. Toevallig kwam ik diezelfde dag via Paunnet op de oproep van Zoe. Of eerder de uitdaging. De bedoeling is om van je maaksels te houden en ze te dragen, maar dat legt zij veel beter uit. Je wordt aangemoedigd om voor jezelf een uitdaging te formuleren, het hoeft niet elke dag maar het kan gerust ook twee keer in de week. Als ik mijn kleerkast overloop en ik bedenk wat ik de afgelopen dagen heb aangehad, dan is het niet zo moeilijk om te zeggen dat ik elke dag iets zelfgemaakt zal dragen. En om de broek en t-shirt niet volledig af te zweren, wordt het dus ook tijd om een broek in elkaar te steken die ik wel kan dragen. Wie doet mee?

I, Nobutterfly, of nobutterfly.blogspot.com, sign up as a participant of Me-Made-May '13. I endeavour to wear at least one handmade or upcycled article of clothing each day for the duration of May 2013 and I hope to finish some UFOs.

me-made-may'13

You Might Also Like

0 reacties