Maakdag lungo

Tijd is een luxe, flitste vandaag door mijn hoofd. Ik zag vraagtekens staan in de agenda, er moet daar nog een avond voor gevonden worden en...

Tijd is een luxe, flitste vandaag door mijn hoofd. Ik zag vraagtekens staan in de agenda, er moet daar nog een avond voor gevonden worden en er is nog dat etentje. Ik maak mezelf wel wijs dat er tijd is en de agenda leeg, maar als ik kijk waar die naartoe gaat, dan word ik daar niet altijd gelukkig van.

Toen de nieuwsbrief van maakdag binnenkwam met de inschrijvingen voor lungo weekend had ik net een baalmoment op het werk. Ik keek naar de agenda en schreef me in, zo simpel. Ik kon mijn geluk niet op toen de mail kwam dat ik er bij was.

Toen de dag zelf naderde werden de plannen gemaakt, wat zou ik meenemen, wat waren die workshops, wie zouden de anderen zijn,... Als kind weigerde ik alle voorstellen om op kamp of met de mutualiteit mee te gaan. En nu gewoon, met wildvreemde vrouwen op weekend? Van sommige kende ik de blognaam of had ik op een ijverige wijven meeting al wel eens gezien, maar een heel weekend? En zou dat wel klikken?

Pffff.... Waar ik me zorgen over gemaakt had, zet tien vrouwen met naaimachines samen, zorg voor wat bubbels en lekker eten en voor je het weet is het al zondagnamiddag en moet je afscheid nemen. Er was tijd om te naaien, te knippen, plannen te maken, hulp te vragen, tips uit te wisselen, te kletsen, te lachen tot het pijn doet,...

Bedankt mamasha voor alle organisatie en de dames voor het fijne gezelschap .You Might Also Like

5 reacties

 1. Leuk om te lezen. Geniet nog maar lang na!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist niet eens dat jij blogde! Ik kreeg een google melding binnen et voila! Merci voor de fijne post.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog altijd aan het nagenieten... T was zalig leuk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. An Van Dessel30/7/13 21:56

  Ik heb je blog nu net ontdekt! Shame on me... Maar zo leuk om dit hier terug te lezen. Sweet memories :-)

  BeantwoordenVerwijderen