Nog een jurkje

Ik merkte dat de foto van dit jurkje nog niet online kwam, die mobiele app voor blogger werkt blijkbaar wel eens tegen. Dus haalde ik het ju...

Ik merkte dat de foto van dit jurkje nog niet online kwam, die mobiele app voor blogger werkt blijkbaar wel eens tegen. Dus haalde ik het jurkje nog eens uit de kast, het ziet er nu iets minder gestreken uit. Oeps. Dus nog een jurkje, want die trek je gewoon over je hoofd aan en je bent gekleed, meer moet dat niet zijn. Geen gedoe met bijpassende rok of bloes.

Maar wel nog steeds een warme kleur en in grijze dagen is dat wel vrolijk. Het patroon komt uit Ottobre Woman 2012/05 en is het eerste jurkje. Ik liet het sierstiksel vallen, met dit drukke bloemetjespatroon merk je dit toch niet.


En nog een foto van wat dichter, gewoon omwille van de kleuren. Ik bracht het stofje ook mee van Vietnam, dezelfde markthal in Saigon. Het lief haalt ondertussen de schouders op bij al die bloemetjespatronen, hij doet zelfs niet meer de moeite om "bomma" te zeggen. Ik word nog steeds stiekem vrolijk van het stofje en de herinneringen.

You Might Also Like

0 reacties