Breiprojecten

Maar nog meer dan het aantal meters  zijn er de projecten. Toen  50 Villapeikkoa  haar jaaroverzicht maakte vroeg ze wat de lezers het meest...

Maar nog meer dan het aantal meters zijn er de projecten. Toen 50 Villapeikkoa haar jaaroverzicht maakte vroeg ze wat de lezers het meest hebben aangehad. Dit overzicht is meteen een antwoord hierop:


in de zomer zonder twijfel: de celery cardigan van Veera Välimaki, een goeie twee bollen sokkenwol van malabrigo en een fantastisch all around ding om snel eens over je te gooien als de kilte binnenvalt.


Van een ander kaliber is de Wariston van Kate Davies, lekker warm om in weg te kruipen, met heerlijke zakken. Hier zie je het eindresultaat


en om in dezelfde kleuren te blijven: een geïmproviseerde trui in alpaca vertrekkende van een Ysolda patroon en een line break shawl van Veera Välimaki.


Uiteraard breide ik ook andere kleuren en droeg ik ook oudere kleren. Maar deze vier zijn de toppers van het jaar. En voor volgend jaar... wie zal het zeggen. Ik ga in elk geval nog een tijdje verder met breien van mijn wolvoorraad en ook de patronen die ik liggen heb wat vaker proberen aanspreken.

You Might Also Like

0 reacties