TAZ 12

Er zijn mensen die beweren dat je je kater na de feesten op het strand van Oostende moet begraven, maar volgens mij is het leuker als je nog...

Er zijn mensen die beweren dat je je kater na de feesten op het strand van Oostende moet begraven, maar volgens mij is het leuker als je nog iets langer wacht en naar Theater aan zee trekt. We lieten ons op sleeptouw nemen, een vriend raadde vier voorstellingen aan en ik zocht mijn bon uit de flair voor een overnachting in het Thermae Palace. Dus trokken we op zondag de deur achter ons toe met een gerust gemoed voor een korte pauze, ideaal om de batterijen op te laden.

Denk er nog een streep Alain Souchon bij en je kan je inbeelden dat ik in mijn nopjes was. In mijn enthousiasme had ik een rok aan, wat niet zo ideaal was bij de buitenvoorstellingen. Maar de lekkere chocomelk in Koer maakte veel goed. Ik heb wat gemengde gevoelens bij de voorstellingen, Trip stak er ongetwijfeld boven uit, een voorstelling zonder woorden (bijna toch) en prachtige beelden, waarbij ook het publiek uitgedaagd werd. Spijtig dat het velen toch niet lukt om een uur te zwijgen en zich te laten meenemen in het verhaal van de performer.
Maar waar ik vooral van genoten heb is de sfeer en het gezelschap, dat smaakt naar meer.

You Might Also Like

1 reacties