Koffie, please

Ik vond dat vroeger nogal belachelijk die koffiebekers die opdoken in de trein, je hebt toch tijd om thuis te ontbijten en straks op het wer...

Ik vond dat vroeger nogal belachelijk die koffiebekers die opdoken in de trein, je hebt toch tijd om thuis te ontbijten en straks op het werk is er al weer koffie. Ondertussen ben ik serieus bijgedraaid en heb ik een beetje een verslaving. Ik ga vaak een koffie en koek halen om dan rustig op de trein op te eten. Niet gezond, niet goedkoop, niet ecologisch... het lijstje met tegenargumenten is groot. Dus heb ik me nu laten verleiden tot iets nieuws: keepcup, gekocht bij Kudzu. Het idee is om zelf mijn koffie te maken en mee te nemen op de trein. Niet meer aanschuiven, een stuk goedkoper en de beker is niet alleen herbruikbaar, hij is ook volledig recycleerbaar en ecologisch vol labels. Ik zou natuurlijk ook kunnen vragen om mijn beker te vullen, maar dat durf ik niet goed. Ik ben eens benieuwd hoe lang ik het ga volhouden, want mijn bekertje met muesli was niet meteen een succes.



You Might Also Like

2 reacties

  1. Je vergeet 'niet lekker' in het lijstje van tegenargumenten... ;-) Koffie heeft mij echt nooit kunnen bekoren en ik vind het zo gek dat veel mensen gewoon niet zonder kunnen. Maar omgekeerd vinden dan weer veel mensen mij zot omdat ik geen koffie drink. "Hoe word jij dan wakker 's morgens??" haha :-)
    Alleszins: veel plezier met uw keepcup en laat het u smaken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En? Hoe bevalt de Keep Cup? Ik ben ook op zoek naar een handige meeneembeker voor koffie/thee 's morgens vroeg.
    Voorlopig behelp ik me met een standaard thermostas/-fles, maar echt handig vind ik die niet.

    BeantwoordenVerwijderen