blote benen?

Natuurlijk doe ik mee met het blote benen initiatief . Elke reden om nog een rokje te maken is goed. Maar het mag wel wat warmer worden. Gis...

Natuurlijk doe ik mee met het blote benen initiatief. Elke reden om nog een rokje te maken is goed. Maar het mag wel wat warmer worden. Gisteren was het zwart met witte bollen rokje aan de beurt en bedacht ik me dat hier nog geen foto van staat. Wel het gedoe over de gaten in de stof. Het eerste rokje uit het boek van madame. Een klokrok, meteen een model waar ik het wel voor heb.

Voor het tweede wou ik het patroon wat aanpassen, dat is gelukt, getest en terug naar de naaitafel verwezen. Dat leg ik een andere keer wel uit. Maar het derde klokrokje dat was een snelle beslissing. In de namiddag naar een nieuwe Gentse stoffenwinkel: de Stoffenkamer aan de Coupure en ik zag er meteen een nieuw klokrokje. 's Avonds werd geknipt en gestikt en 's anderendaags kon het aan als casual maar toch voldoende hip voor een congres in Nederland. Omdat ik vrijdag terug met dezelfde persoon een vergadering heb, koos ik 's ochtends maar voor iets anders. Maar vandaag kan het wel weer.
Vraag is hoeveel klokrokjes kan een mens hebben? Trouwens welke columnist vond in de weekendkrant van vorig weekend de term rokjes denigrerend? Zijn moeder droeg een rok, geen rokje. Beetje triestig eigenlijk. Ik draag best vaak rokken, meer in de winter omdat de panties me het gevoel geven dat die kleine stoppeltjes en vreemde vlekjes niet zichtbaar zijn. Nu negeer ik gewoon mijn melkflessen.

You Might Also Like

2 reacties

  1. wat een schitterend rokje, vooral dat zwart met witte bollen. Een 'rok' zou ik het niet durven noemen, dat is idd meer het gevoerde soort, met plooien en in een warme wollen stof. Een 'rokje', dan denk je aan zomer, zon en blote benen. Ik heb het boek van Mme Zsazsa ook gehaald, en nu de vakantie in zicht is plan ik ook wel een namiddagje rokjes maken. veel plezier ermee, groetjes, rozemie

    BeantwoordenVerwijderen