Lemon, ginger & ginseng

"En ik heb nog iets bij..." hij duwde de zak in mijn handen. Ik keek verbaasd en merkte dat er nog spullen van mij waren blijven l...

"En ik heb nog iets bij..." hij duwde de zak in mijn handen. Ik keek verbaasd en merkte dat er nog spullen van mij waren blijven liggen. Of beter, ik was die zaken al vergeten. Ik wist dat er nog kledingstukken en grotere spullen stonden, maar we hadden afgesproken dat ik nog even mocht wacht tot er wat minder stof was. Af en toe wordt het hem echter te veel en dan komt mijn pa aandraven met spullen. Soms laat hij ze door iemand anders afgeven, gewoon omdat ik dan minder protesteer, naar zijn zeggen. Nu dus een zwarte zak met nog een blik soep, grappige maatbekers met cups die ik in Schotland kocht om te bakken met recepten op het internet en niet altijd te moeten omrekenen en ook een pakje thee. Organische "lemon, ginger & ginseng infusion" van bij Marks & Spencer. Caffeïnevrij en dus eigenlijk ideaal om mijn lever niet te veel te belasten. En lekker, echt.

Ik was nooit een vaste klant toen ze nog in de Nieuwstraat zaten, maar nu zou ik luid hoera roepen.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik heb daar ooit zo'n echte drilpudding, fluo groen lime smaak gekocht. Het smaakte niet echt maar zag er wel geweldig uit.
    Heb jij lang in Schotland gewoond? We zouden daar graag eens op reis gaan, maar zijn bang van de midges :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die thee zou ik wel graag eens proeven! ben dol op thee, rozebottel is eigenlijk één van mijn lievelingssmaken! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen