Keuzestress

Niks zo spannend als die laatste mouw, ik heb tot een gat in de nacht zitten breien om toch maar die laatste mouw af te werken. Gelukkig moe...

Niks zo spannend als die laatste mouw, ik heb tot een gat in de nacht zitten breien om toch maar die laatste mouw af te werken. Gelukkig moeten enkel de draadjes ingestopt worden en ik kan het al meteen aan. Ik weet welke knopen ik wil gebruiken, moet ze enkel nog lokaliseren en dan heb ik nog een luxeprobleem. Ik mag iets nieuws opzetten, meer nog, ik moet wel, want ik ga heel wat op de trein zitten vandaag en morgen en dan kan ik beter wat om handen hebben. Alleen weet ik niet meteen wat. Of beter gezegd, ik weet het wel maar ik kan niet kiezen. Nog een trui in alpaca of toch maar iets voor de zomer al of eerder iets kleins. Of misschien toch iets afwerken nog?

You Might Also Like

3 reacties

  1. heel herkenbaar ! Ik zou voor een voorjaarstruitje gaan. Of een sjaaltje. De zon begint stilletjes aan te piepen en dan krijg je zin in leuke kleurtjes om aan te doen... Veel succes, groetjes van rozemie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. stekelbakske9/3/12 09:37

    Op de trein brei ik altijd kousen! Wel zien dat je geen priemetje verliest!

    BeantwoordenVerwijderen