Je weet nooit

Ik weet niet wie ik moet verdenken van een vreemde zin voor humor, iemand op de communicatiedienst of toch bij de statistieken zelf. Het was...

Ik weet niet wie ik moet verdenken van een vreemde zin voor humor, iemand op de communicatiedienst of toch bij de statistieken zelf. Het was een vreemd bericht: 5 op 100 Belgen van 40 tot 70 jaar hadden nog nooit een stabiele partnerrelatie. 5 op 100, dat is 1 op 20 mensen die nog nooit langer dan 3 maanden onafgebroken samen was met een partner, over samenwonen hebben we het zelfs nog niet.

Nu blijkt de kans op succes wel niet groot te zijn, allez, het hangt er van af wat je zoekt, maar ergens vind ik wel dat je het eens moet proberen. Het is een belevenis. Dus ongevraagd, mijn tips:

Met stip op één:
Vraag niet aan uw ex-lief om je profiel na te lezen en commentaar te geven.

Spreek niet af met mannen die voorstellen om elkaar te ontmoeten onder de brug aan de oprit naar Destelbergen (voor je het weet stellen ze je voor dat je rode lingerie draagt op valentijn).

Let op met online datingspecialisten, de habitués, mannen/vrouwen die alle kneepjes kennen, al lang een profiel hebben, maar even goed met de soort die beweert enkel met jou te mailen

You Might Also Like

0 reacties